Save
Saving
  • 12b

    I am currently working on producing an e-commerce site and have installed the WP Shopify plugin. This is all setup correctly and synced with the shopify account – looks like it works pretty well with Lay Theme!

    However, when I use a Buy Button, and implement the HTML into my page — a tab appears on the right hand side of my browser with a slide-out cart. I would like to hide the tab, and simply click 'View Cart' in my menu to take the customer to the cart overview page. Essentially I am trying to replicate the customer journey used on Actual Source: https://actualsource.org/products/mother-the-making-of-the-fever-dream

    Do you know what might be the best way to implement this?

    See the test page I am working on here: http://foolscap-editions.com/test-page

    Would be great if you had any ideas!

    posted in General Discussion read more
  • 12b

    Hi @mariusjopen

    See screenshots of gridder and live page here

    1_1539333390801_Screen Shot 2018-10-12 at 09.35.56.png 0_1539333390800_Screen Shot 2018-10-12 at 09.35.54.png

    posted in General Discussion read more
  • 12b

    I am able to upload images through the media library but when I update the page and view the image is simply not there? seems odd.

    Working on theleapingsalmon.co.uk

    Let me know if you have a solution!

    W

    posted in General Discussion read more
  • 12b

    Some help at GoDaddy and all fixed — weird! But thanks for your help :)

    Best

    W

    posted in General Discussion read more
  • 12b

    Hi @mariusjopen

    I am no longer able to access the old webspace on .com as it was all transferred across to .co.uk.

    I do have a backup of the .com site before transferring using WP Migrate. Will this help me at all?

    I am going to contact my hosting support and see if there is anything they can reccomend as well.

    Do you think a fresh install of Lay Theme would help? If I deleted and then re-installed / activated?

    Best

    W

    posted in General Discussion read more
  • 12b

    @mariusjopen said in Media Library not loading uploads properly:

    Hi @mariusjopen

    Yes — I am able to upload images onto other WP sites with or without LayTheme. It is simply theleapingsalmon.co.uk that I am having issues with.

    As I said this happened after following the documentation tutorial when moving the site from .com to .co.uk — is there something wrong in the .php or transfer?

    Thanks

    W

    posted in General Discussion read more
  • 12b

    Hi @mariusjopen

    We've tried on a local version and it seems that we can upload images fine.

    Would a fresh install of LayTheme help? Or do I need to contact my hosting support?

    Need to get this resolved asap as we need to upload images and a favicon so your help is much appreciated!

    Best

    Will

    posted in General Discussion read more
  • 12b

    Hi Marius,

    Sorry late reply. Yes that is where i'm trying to upload the Favicon.

    I've also noticed that any image (.png / .jpg) I upload into the media library I am still having the same issue. Could this be to do with the php transfer when switching domains?

    Best

    Will

    posted in General Discussion read more
  • 12b

    I'm trying to upload a favicon to theleapingsalmon.co.uk but when uploading an image to the Media Library it just brings up a blank square. It does not matter what files type, or size I upload.

    If you click 'Edit Image' it will bring up the preview but will still not showcase the image once this has been saved.

    I recently transferred the website from one domain to another following the documentation tutorial but not sure if this has effected something in the database?

    posted in General Discussion read more
  • 12b

    I don't know how to do that instinctively but if you could direct me in how this might be done i'd love to give it a go!

    Let me know :)

    posted in General Discussion read more