Save
Saving
  • A
    adrienchevalier

    Hi @mariusjopen
    Many thanks for this! It was almost this but
    .flickity-page-dots instead of .lay-carousel-sink-parent

    Here is the entire code if some else is interested:

    .flickity-page-dots {
    position: absolute;
    top: 0px;
    margin: 0px;
    text-align: left;
    }

    .flickity-page-dots .dot {
    margin: 5px;
    background: #fff;
    }

    posted in Addons read more
  • A
    adrienchevalier

    Hi @mariusjopen,
    Sorry for my very late reply, I've just let my website in standby since then and haven't had the notification of your answer.
    Thank you anyway.

    I'm still looking to know if there is a way to place the navigation circle over the carousel, top left for exemple (and not below the carousel).

    But maybe it's not possible.
    If anyone has an idea...

    Best wishes!
    Adrien

    posted in Addons read more
  • A
    adrienchevalier

    Hi guys!

    Is there a way to have the navigation circle over the carousel, on the left for exemple.

    Also I saw on the forum that we can change the circles color for red. But is that possible to customize active and inactive circle independently and have for exemple an outline white for inactive circle and a plain one for the active one ?

    Thanks in advance for your answer.
    Adrien

    posted in Addons read more
  • A
    adrienchevalier

    Wonderful !
    Many thanks for your answer Marius.
    Best.

    posted in Bug Reports read more
  • A
    adrienchevalier

    Hi Armin,

    I still use the first free version of Laytheme.
    Does is possible to move the breakpoint from 900px to 600px in the new version ?
    I would have the same layout when the window is between 600 and 900px as when it is 1200.

    Thank you in advance for you answer !
    — Adrien

    posted in Bug Reports read more
  • A
    adrienchevalier

    Perfect, It's working !
    Thank you armin and thanks you for your theme !
    You deserve a donation !!
    ++

    posted in Bug Reports read more
  • A
    adrienchevalier

    Hi Armin,

    Thank you for your answer,
    1/ Unless there is a cache memory I think it doest work, I can still see titles on the thumbnails :confused:

    ![Capture d’écran 2015-06-30 à 22.24.24.png](uploading 100%)

    2/ and can we still have the same layout when the window is between 500 and 900px as when it is 1200 ?

    posted in Bug Reports read more
  • A
    adrienchevalier

    Hi,
    I just made my new website with LAY, it’s awesome, really, you can do a lot of things.
    I just have two questions:

    1/ On my homepage, I put the title on the projects’ thumbnails.
    Hidden with mouseout, visible in mousein with a low opacity for the photo.
    The problem is with Ipad and smartphone screens, the title is always visible and not legible (because there isn’t low opacity on the photo).
    Is it possible to hide the title on those devices ?

    2/ Under 900px width the website turns in smartphone layout.
    Isn't it strange on a computer to have this layout (each elements under each other ) between 500 px and 900px.

    Would it be possible to have an other layout between those dimensions?
    For example, could we have 2 thumbnails on the same line between 500 and 900px ( when usually it’s 3 or 4 thumbnails for a window larger than 900px) ?
    Or a reorganisation of the pictures, so that for exemple, the last picture on the first line can go to the beginning of the second line and so on.

    Thanks a lot for your help
    Adrien

    posted in Bug Reports read more
  • A
    adrienchevalier

    @adrienchevalier
    Ok i managed.
    i just needed to switch on the version 4.2.2 of wordpress inside the backoffice.
    Strange, i couldn't installed the 4.2.2 this morning and i installed the 3.6.1 and then i switch inside the back office to the last version...

    i can play now with Lay theme.
    Thanks a lot to create it !

    posted in Installation Problems read more
  • A
    adrienchevalier

    Hi Armin,

    First, Thanks you for this theme, it seems to be really fantastic.

    I installed wordpress 3.6.1 ( last one, 4.2 seems to have some problems ) then i uploaded the lay.zip and when i actived it, my page /wp-admin et my website turn to a white page and i can do nothing.

    When i delete the folder lay from the folder themes in wp-content on FileZilla my "backoffice" and the default wordpress theme come back.

    I read somthing in the other Topic about Child Theme ( i don't really know what is it) but i don't think i did something like this, i just follow your step to install Lay.

    Did i made a mistake ?
    Thanks you in advance for your answer and excuse me for my bad english
    Adrien

    posted in Installation Problems read more