Save
Saving
  • A alphadelta

    Any update on this issue?

    posted in Bug Reports read more
  • A alphadelta

    Hi guys. we ran the update to wordpress 5 and also updated to the latest theme version and unfortunately the Projects page on our website stopped loading on mobile.

    Is this a known issue or is this only us experiencing it? Any suggestions on how to handle it?

    Console says:

    Uncaught TypeError: Cannot read property 'length' of undefined
    at I.i._filteredSortedModels (frontend.app.min.js?ver=2.6.8:1)
    at I.i._renderChildren (frontend.app.min.js?ver=2.6.8:1)
    at I.i.render (frontend.app.min.js?ver=2.6.8:1)
    at R (frontend.app.min.js?ver=2.6.8:1)
    at constructor.show (frontend.app.min.js?ver=2.6.8:1)
    at I.i.showChildView (frontend.app.min.js?ver=2.6.8:1)
    at I.i.onRenderCollectionView (frontend.app.min.js?ver=2.6.8:1)
    at I.i.r (frontend.app.min.js?ver=2.6.8:1)
    at I.i.triggerMethod (frontend.app.min.js?ver=2.6.8:1)
    at I.i.onRender (frontend.app.min.js?ver=2.6.8:1)

    posted in Bug Reports read more
  • A alphadelta

    Thanks for replying, Marius, we managed to fix it. :) Just one more quick question: I can't seem to find where the "._Body" class is declared. Help? Thanks in advance :)

    posted in General Discussion read more
  • A alphadelta

    Hey Marius
    Thanks for your reply. Unfortunately that's not what I was looking for. I added some projects to the front page of my website as images and linked them to some of the projects in the portfolio. The thing is, the images on the front page don't have the same zoom-in effect as project thumbnails do on the portfolio page. And I'd like them to behave similarly. Grabbing the code from the project thumbnails and applying it to the images on the front page doesn't seem to work for some reason.

    Any suggestions for this?

    posted in General Discussion read more
  • A alphadelta

    Hey there

    I'd like to add the hover effect from project thumbnails to another class of images. Using the code from the stylesheet doesn't seem to work. Any suggestions?

    posted in General Discussion read more