Save
Saving
  • J jfrederick

    Yeah - my carousel isnt working either. It showed up on the back end but when I hit publish it isn't on the website. If i upload individual images in the row without using the carousel, they show. Any resolution here?

    posted in Bug Reports read more
  • J jfrederick

    Hi- Previously, when navigating left and right within a carousel of images you could click anywhere in the entire row that the content was in when it was set on Full Screen Slider mode, and navigate left & right within the carousel.

    Now- it appears you have to be hovering over the images itself in the carousel to navigate.

    Is there any way to change it back?

    posted in Addons read more
  • J jfrederick

    Hi - I am uploading custom fonts to my website. In the back end it shows up, however when I hit publish and view it live, it turns it into a standard serif font. Any advice?

    posted in Bug Reports read more
  • J jfrederick

    @mariusjopen Hi Marius- it does happen with all the images I have uploaded. The names of the images don't have any unique characters.

    posted in Addons read more
  • J jfrederick

    Is there a way to turn off the scrolling that is able to happen behind the lightbox when it is open? I have background opacity set to 100%, however being able to scroll on the thumbnail page I created behind the lightbox is distracting and you can see it in the browser navigation bar.

    posted in Addons read more
  • J jfrederick

    @mariusjopen Hey Marius - I just wanted to see if you were able to check out the issues mentioned?

    1. When going to the page on my website that has thumbnail images and lightbox feature enabled, the first image appears full screen when the page is loading before the thumbnails.

    2. The captions on the homepage that has the carousel options and fullscreen slider enabled all appear under the first slide as it loads.

    posted in Addons read more
  • J jfrederick

    @mariusjopen Just in mobile, which was added yesterday (so after this issue was apparent).

    posted in Addons read more