Save
Saving
  • johanna johanna

    won't hurt testing but it's not as bad – found that the cause was actually some custom css and had nothing to do with edge. sorry for bothering ;)

    posted in Bug Reports read more
  • johanna johanna

    looks different (thumbnails in a row) and has gutter down to 0%…
    I don't care much (who uses that browser anyway), but maybe it's worth mentioning for the future ;)

    posted in Bug Reports read more
  • johanna johanna

    Hi Armin,

    as mentioned above, frontpage options are missing from my customize menu
    Screen Shot 2016-03-14 at 16.25.42.png

    posted in General Discussion read more
  • johanna johanna

    Hi Armin, that doesn't seem to help, deleting the curly brace or deleting the whole java script or the whole plugin – no difference. actually in firefox it works, but not in chrome nor safari or ie.
    Please note: i moved my site to www.chamozolana.com
    Thank you for your help, Johanna

    posted in General Discussion read more
  • johanna johanna

    Hi Armin, thank you for your response; the link is www.chamozolana.com/lanueva

    posted in General Discussion read more
  • johanna johanna

    Hi,
    ´i fear i ran into a similar problem as august VII: although first the front page with the project thumbs are showing up fine, but when clicking on the logo (site title image) all the project thumbs disappear. i have the a menu structure as a left over from the theme i tried before, and the "project" - page is set as my front page, i deleted the post page, because no need for that. Now, do i really have to switch themes again to get frontpage options in customize? :O and lose all the work on the projects i've done so far? isn't there some work around?
    thank you for any help!

    posted in General Discussion read more
  • johanna johanna

    Hi Armin,

    is there a possibility to add iframes to projects and pages? i do little animations in google web designer, they are kind of like giffs put look far better and aren't that big either. i get a code like [dciframe]/… /wp-content/uploads/… /index.html,900,623,0,no,border:0px solid blue;align:left;[/dciframe] and that should be addable just like a video, only i've no clue how to do so in JSON (i thought of adding a video and altering the code, but that didn't work, or JSON-syntax was wrong maybe). Hope you don't mind asking, i'm thankful for any help –
    cheers, Johanna

    p.s.: theme works like a dream so far :)

    posted in General Discussion read more