Save
Saving
  • L leo

    wow that was fast! thank you!

    posted in Bug Reports read more
  • L leo

    Hey Armin, its me again! Sorry :smile:
    I updated on 1.9.0 today. I don't know if this only occurs on the site I'm working on or in general but since the update a small button referring to lightbox appears in the upper left corner while loading. After the page load is finished it disappears. I checked Custom CSS, I switched off the lightbox-addon via the menu and tried different browsers (also happens to appear on iOS). Nothing fixed it.

    Here are some screenshots:

    Bildschirmfoto 2016-09-12 um 22.47.13.jpg Bildschirmfoto 2016-09-12 um 22.49.34.jpg Bildschirmfoto 2016-09-12 um 22.49.54.jpg

    posted in Bug Reports read more
  • L leo

    Hey, Armin!
    If you use an intro image and the fullscreen-slider ('hide after waiting' is disabled) on the front page, the mouse click to hide the intro will trigger the slider to move.
    This isn't a big issue so hopefully there is an easy fix for that.
    Leo

    posted in Bug Reports read more
  • L leo

    @arminunruh probably using that for now. big thanks for your help so far!

    posted in General Discussion read more
  • L leo

    thanks for the answer. yes! images and videos are working perfectly fine but projects thumbnails have different sizes on smaller/bigger screens. i'll experiment a bit maybe i find a different way to solve the problem.

    posted in General Discussion read more
  • L leo

    hey armin,
    just started working with lay theme. i still need some time to learn – but so far it's awesome!
    i'm working with the fullscreen slider but it occurs to me that project thumbnails aren't affected by max-width and max-height i set in options. is there any way to fix that?
    thanks in advance!
    leo

    posted in General Discussion read more