Save
Saving
  • M MAX

    Hi,

    I am using lay theme for a year now
    I bought the carousel and magnetic addons

    thank you for your job

    But I got a problem today

    My site is crashing while updating the last version of lay theme with the last version of wordpress 4.7

    Do you have the same problem ? Am I the only one?

    I tested all old versions it was working, while updating the theme and worpress , they dont work together

    Can you do something?

    Thank you very much

    Max

    posted in Bug Reports read more
  • M MAX

    That's right, I am just blind... thank you!

    posted in Bug Reports read more
  • M MAX

    HI there,

    I don't know why I cannot found "projects on mouseover" in the menu "customize".
    Maybe it is somewhere and i just don't see it, but if you can check with my codes you have already it will be cool cause I really don't see where it is now...

    Thank you man, the theme and addon are really nice. ;)

    posted in Bug Reports read more
  • M MAX

    Yep it seems to work , thank you very much for your quick response and for the good work on the theme! :-)

    posted in Addons read more
  • M MAX

    And when I chek "Active for all Projects" it works!
    But I do not want it for all, just some
    obviously it doesn't agree with it...
    But it was working before? How can I fix it?

    posted in Addons read more
  • M MAX

    Hi, I took a few days ago the Lay Magnetic Slides Theme Addon , that until yesterday was working well, but today it doesn't works on the site. The checkbox is always present in projects editors, and always checked, but aren't applied on the website anymore once registered...
    Instead of working if I apply it for a category for example...
    Nothing special has been touched like code or whaterver, and in the addon editor all is checked so... Where could be the problem? thank you.

    posted in Addons read more