Save
Saving
  • Patrick C Patrick C

    @arminunruh
    Hey, great! Good that you noticed the right aligning! I'll make alterations.

    posted in General Discussion read more
  • Patrick C Patrick C

    @arminunruh
    Hi Armin,
    i've added the description several weeks ago. I'm aware that these changes take some time for google to take over, but i guess by now it should have been in there. At the moment google took the current info, the description was already in the description for sure.
    Best! P

    posted in General Discussion read more
  • Patrick C Patrick C

    Thanks, great ! Going to work with that :)

    posted in Feedback read more
  • Patrick C Patrick C

    Hi Armin,
    i'm trying to have a simple description for my site to show up on google, but google just takes the titel of the first project and it's Project Description for Thumbnail, than it shows the second project title etc..
    Why don't i see either de tagline entered in Settings > General > Tagline, or the website description i entered in Lay Options > Misc Options > Website Description? (which is the same in my case)
    Best! Patrick

    posted in General Discussion read more
  • Patrick C Patrick C

    Hi Armin,
    when i deselect 'hide' for Mobile Site Title the title doesn't show immediately. Only after deselecting 'hide Menu for Mobile Version' the site title appears. Can't i just show the site title for mobile, but without the menu?
    best! P

    posted in General Discussion read more
  • Patrick C Patrick C

    Hi Armin, ok thanks that worked, now the cover doesn't appear anymore. Thanks!

    @arminunruh said:

    if you enable cover for phone again, you say the page stays blank. Which browser do you use? Is the page blank on your mobile phone or your desktop browser when you have a small browser window?

    Yes, this happens on my desktop for small viewports with Chrome (Version 51.0.2704.103), Safari (Version 9.1.1), and on my iPhone also with Safari.

    Best! P

    posted in Bug Reports read more
  • Patrick C Patrick C

    Hi Armin,
    i was just working with a cover on my frontpage, but noticed it didn't work on mobile. The image just doesn't show up – page stays totally blanc. So, i've 'disabled for phone' in 'cover options', but now the cover image does show, but as a small horizontal bar. Should the cover image not appear full height of the viewport?
    Than to just delete the effect for mobile, i added the above instructed code to hide the entire cover for mobile, but this doesn't seem to work.
    Where does it go wrong?
    Best!
    Patrick

    posted in Bug Reports read more
  • Patrick C Patrick C

    I was just logging in to ask the exact same question! Indeed, hat would be a great feature!

    posted in Feedback read more