Save
Saving
  • paulstolle paulstolle

    Dear @Richard,

    thanks a lot for your answer. I already found those setting deep in the javascript file behind LayTheme. Thought I could adjust things with CSS only but couldn't find any solution … Maybe somebody else could help?

    All the best,
    Paul

    posted in General Discussion read more
  • paulstolle paulstolle

    Hi there,

    thanks for fixing the anchorscroll issues in general with the latest updates. Now it's working on desktop and mobile. Awesome!

    I'd like to ask if there is any possibility to adjust the settings at Lay Options > Anchorscroll Space Top … from px to % ? Right now my whole website is using %-values and so the anchor position between desktop and tablet is changing a lot. Is there a way to set up things?

    Would be great to hear from you guys!

    All the best and keep on going,
    Paul

    posted in General Discussion read more
  • paulstolle paulstolle

    Hi @Richard-K

    This z-index is driving me crazy … BUT, I finally found a way to solve my problem:

    I built a link area with HTML on the bottom of each site. The menubar has to be nested inside of the div container, otherwise it would overlay everything else.

    <div class="submenu site_menu">
        <ul>
            <li><a href="https://onzgi.com/exhibition/" class="_Submenu"><span>All</span></a></li>
        </ul>
        <div class="menubar"></div>
    </div>
    

    The main problem was the stacking context of my site. Therefore the z-index was not working as I aspected.

    Maybe it's not the sexiest solution but it's definitely working well. Cheers.

    All the best
    Paul

    posted in General Discussion read more
  • paulstolle paulstolle

    Thanks a lot, @Richard-K.

    The only problem is that I need the white navbar. There will be more projects in future so while scrolling the fixed menu should be on top of a white background. How can I deal with that? Should I build a div block with white background and z-index to simulate the navbar and lay it between menu items and content?

    I'm just wondering if thumbnail grid and grid filter are stack on the same layer so that I can't put the filter above the navbar … Do you know why the simple z-index is not working?

    Would be happy to hear from you!

    All the best,
    Paul

    posted in General Discussion read more
  • paulstolle paulstolle

    Hi @Richard-K ,

    thanks for this helpful line of code. I had the same issue but am still not able to fix the category filter above my menu. I added the

     z-index: 100 !important;
    

    and but the filter is still behind the menu bar.

    Could you please help me?

    Thanks a lot,
    Paul

    posted in General Discussion read more
  • paulstolle paulstolle

    Hi there,

    I'm using the new thumbnail grid filter on my project site above my thumbnail grid (basic setup). Unfortunately the filters disappear when I'm in mobile mode.
    I just found that the font size is 0.

    .lay-thumbnailgrid-filter-anchor.row {font-size: 0px;}
    

    Is this a bug or did I missed some basic setup?

    Would be great to get some help!

    All the best,
    Paul

    posted in General Discussion read more
  • paulstolle paulstolle

    Dear @Richard-K

    Yeah, it's working in general. I can also adjust things in Text Formats but there is no preview of the actual font in there.

    However, now I got the .woff2 files and everything is fine. But maybe this topic will help somebody else?

    Thanks a lot for your support and all the best!

    posted in General Discussion read more
  • paulstolle paulstolle

    Thanks a lot @Richard-K!

    So I placed my font right into Lay Options -> Custom CSS & HTML -> Custom <head> content like this:

    <style> 
    
    @font-face {
        font-family: 'Wasa-r';
        src:url(data:font/truetype;charset=utf-8;base64,T1RUTwA…
        format('truetype');
        font-weight: normal;
        font-style: normal;
    }
    
    </style>
    

    Under Custom CSS I placed this line of code:

    div, span, p, a, h1, h2, h3, h4, h5, h6, h7 { font-family: Wasa-r !important;} 
    

    (Without !important it's not changing all properties on my site.)

    Right now it's working but I've found no way to change the font-style in Text Formats visibly (all changes there are working but without preview).

    Is this way bulletproof or did I missed a point? Should I install the font via <script> tag and CSS under Lay Options -> Webfonts to make it more resistant?

    Would be happy about further help from you!

    Thanks a lot,
    Paul

    posted in General Discussion read more