Save
Saving
  • P PTD

    Dear @Richard,

    Just hoping to follow up with you on this issue of the choppy carousel image transitions on Mobile using Chrome.
    Do you have some suggestions for me on what can be done to have the carousel images transition smoothly as intended?

    Many thanks!

    posted in General Discussion read more
  • P PTD

    Thank you for your prompt reply Richard!
    Yes, there's a delay or choppiness from slide to slide in the carousel.
    I've tested with Lazy Loading on and off, unfortunately, the issue remains.

    Do you have some suggestions on how I can fix the issue and have the carousel slides transition smoothly?

    Thank you and Happy Easter!
    Thao

    posted in General Discussion read more
  • P PTD

    Dear Laytheme team,

    My site https://phanthaodang.com/ is running on the latest Laytheme and Carousel version.
    When viewed on Mobile, Google Chrome browser in particular, the Carousel transitions do not appear smooth but rather choppy which makes the website appear broken.

    It would be wonderful if you could help me to fix this issue!

    Many thanks in advance!
    Thao

    posted in General Discussion read more
  • P PTD

    Hi Richard,

    Thank you so much for your prompt reply - really appreciate it!

    Yes, it would be great if you could forward this issue to Armin, ideally I was hoping to have my site running on the latest version of Laytheme 4.2.3.
    Do you think it is possible?

    I'll send an email with my license key, just in case.

    Thank you and I remain hopeful that it will work with the latest Laytheme Version!

    Looking forward to hearing from you!

    posted in General Discussion read more
  • P PTD

    Update: Website not showing correctly either on Chrome or Safari.

    posted in General Discussion read more
  • P PTD

    Re: Your customized Lay Theme doesn't work properly any more after updating? You can use the old version of Lay Theme if you like.

    Dear Laytheme team!

    After recently updating Laytheme to Version 4.2.3, my entire website https://phanthaodang.com/ is not showing correctly. I would really appreciate your help!

    Strangely, it's showing correctly on Safari but not on Chrome:

    Safari
    Screen Shot 2022-03-29 at 11.45.37.png

    Chrome
    Screen Shot 2022-03-29 at 11.45.57.png

    Many thanks in advance!

    posted in General Discussion read more
  • P PTD

    Hi Richard,

    Thank you for your reply!
    I'll send you an email to explain this issue regarding the link styles that just appeared on the site after the latest laytheme update.

    Thank you for your help on this! I really appreciate it.

    Thanks!
    Thao

    posted in Bug Reports read more
  • P PTD

    Hi Richard,

    Thank you for your reply!

    One the main page, links should have only one (thicker) underline indicating that this is a link. The second, thinner underline appeared out of nowhere after the update.

    On the info page, the links should have no underline and only appear once the mouse hovers over them.

    Thank you so much for looking into this!
    Thao

    posted in Bug Reports read more
  • P PTD

    Dear Laytheme team!

    After the latest update some of my links on this website are not being displayed as intended. It was working wonderfully before the update.

    For example on the main page, a strange double line appears:
    Screen Shot 2021-04-19 at 20.18.06.png Screen Shot 2021-04-19 at 20.18.13.png

    On the info page, the style of the links are now inconsistent:
    Screen Shot 2021-04-19 at 20.19.31.png

    Do you have any suggestions on how to resolve this?

    Many thanks in advance!
    Thao

    posted in Bug Reports read more
  • P PTD

    Thank you Richard for your prompt response!

    I cleared the cache and history. While the custom cursors do show up, their behaviour doesn't appear to be consistent. It seems that they appear and disappear as you move the cursor over the carousel.

    Do you have any suggestions on how to improve this?

    Thank you for your help!

    posted in Bug Reports read more