Save
Saving
  • R rocked23

    Hey there,

    first of all, thanks for implementing that nice news/blog feature.

    For a client, I imported all of his old blog articles from that site https://archiv.udini.com/blog to that site https://udini.com/archive/. After the import, i changed the post type from projects (posts) to the news post type (defined in the lay options) so far everything worked perfect!

    My questions:

    1. The client edited all posts with the classic editor or the tiny MCE. Is it possible to activate that editor for the news section, so that i can edit the old posts?
    2. In the singe post, the title and the date is not displayed. How can this be activated?

    Thanks for your help and greetings from Cologne
    Alex

    posted in General Discussion read more
  • R rocked23

    Dear @nypaloto, dear @Richard-Keith,

    as the english site worked perfectly with the solution above, I wanted to start with the french and spanish versions of the site.

    So I added another language in Polylang, added the page ID in the Polylang’s string section »frontpage_select_page« ...

    Bildschirmfoto 2020-11-26 um 08.51.00.png

    ... but on the front-page, when I click on »FR«, this link is still linked to the »EN« version of the site –> www.matteroffact.de

    Does anyone has an idea, why this is not working? Thanks again for your help!

    Greetings from Cologne
    Alex

    posted in General Discussion read more
  • R rocked23

    Dear @arminunruh,

    ah, good to know and sorry – I didn’t really get it, when reading it the first time. So now, I know, what the problem is.

    Will do some research, what SEO-wise could be an option for solving this.

    Thanks and greetings
    Alex

    posted in Bug Reports read more
  • R rocked23

    Dear @arminunruh ,

    thanks for your message.

    First, i changed the text formats from p to H1 etc. and then, I changed this again on each site in the gridder to be sure, that these text-format changes have been also affected there.

    The double/duplicate content is not visible on the site itself but in the source code. That leads to the »duplicate H1, H2 content« error message in the SEO-Tool’s check (because it thinks, this content is »visible« twice).

    The site is www.matteroffact.de – if you take a look at the source code, you’ll find the H1 example twice:

    <h1 class="_verybig">Wir pressen <br />dein Vinyl!</h1>
    

    ... in line 1891 and then again in line 1941

    Or on this site as well the H2: https://matteroffact.de/vinyl_produktion

    <h2 class="_verybig">Wir produzieren deine Vision!</h2>
    

    ... first in source code line 1910 and second in line 1974

    Or the H3:

    <h3 class="_Zwischenhead">Vinyl in höchster Qualität!</h3>
    

    twice in line 1903 and line 1967.

    Thanks again for your help!

    Greetings from Cologne
    Alex

    posted in Bug Reports read more
  • R rocked23

    Hey @acsgaffney & @Richard-Keith

    I had the same issue and found a solution somewhere on the internet. What helped at my page was:

    • open the wp-config.php

    • navigate to

    $table_prefix = 'xyz_';
    
    /**
     * Für Entwickler: Der WordPress-Debug-Modus.
    
    • add the following in between
    define('ALLOW_UNFILTERED_UPLOADS', true);
    
    • so it looks like this:
    $table_prefix = 'xyz_';
    
    define('ALLOW_UNFILTERED_UPLOADS', true);
    
    /**
     * Für Entwickler: Der WordPress-Debug-Modus.
    
    • then, I could upload the .ttf file.

    After uploading the .ttf, I deleted this line again from the config file, as I am not sure, if this will lead to any other security-related-issues on the Wordpress site...

    Greetings from Cologne
    Alex

    posted in Bug Reports read more
  • R rocked23

    Dear @nypaloto ,

    GREAT =) Thanks for your help! It worked perfectly!!!

    Have a nice evening and greetings from Cologne
    Alex

    posted in General Discussion read more
  • R rocked23

    Hey there,

    after checking some SEO-tools for improvements on the site I’m updating at the moment (www.matteroffact.de), I changed some text-formats in Lay Theme from paragraphs to headlines.

    Before I did that, the headlines were only PARAGRAPHS in the text formats and not HEADLINES. So I changed the style »verybig« to H1 and »Zwischenheadline« to H3.

    After checking again in the SEO-tools, if my adjustments helped (this & that), they now say, that the content, which has H1 and H3 is now doubled on the site.

    So I checked the source code and found out, that now the Headline Styels are all doubled.

    Does anyone have an idea on this?

    Thanks for your held and greetings from Cologne
    Alex

    posted in Bug Reports read more
  • R rocked23

    Dear @nypaloto ,

    I have the same problem and would be very happy to have a solution for that. The link you shared is not valid anymore. Could you please send this again? Would be happy to know how to solve this issue.

    Thanks and greetings from Cologne
    Alex

    posted in General Discussion read more
  • R rocked23

    @ArneRobot Hey there, I’m having the same problem and would be very happy to know the solution. Thanks and best, Alex

    posted in General Discussion read more
  • R rocked23

    Dear @Richard-Keith,

    thanks for your fast reply – glad, that you wrote it down for future discussion! Looking forward to it and in the meantime, I’m thinking about a workaround for that ;)

    Greetings
    Alex

    posted in Addons read more