Save
Saving
  • S sblck

    (FYI)
    The idea ist to post a big amount of images via element grid to a site and then have the image cations all drawn automatically from the iptc data rather than writing a caption for every single image by hand. Could be a nice feature i guess. My weblog with standard wp theme does this and it is very helpful. Maybe sometime lay can have this too :)

    Have a good one everybody.

    posted in General Discussion read more
  • S sblck

    Is there a way to have image captions automatically generated from iptc core data like title or description?

    cheers

    seb

    posted in General Discussion read more
  • S sblck

    Hey!

    I super like the element grid, however i'm having a hard time using it. Whenever i fill it with some images, the small square thumbs on the left side are not generated, thus making it impossible to arrange all images correctly.
    This is happening in all browsers.

    no thumbnails

    Thanks so much!

    seb

    posted in Bug Reports read more
  • S sblck

    Hey Marius,
    SVG support would be awesome!
    For a client project im using a plugin and it kind of works with some kind of workaround (adapting gutter heights and mobile layouts), but native lay support would be perfect!

    cheers

    seb

    posted in General Discussion read more
  • S sblck

    Hey there im working on a little workaround which is kinda lame when youre a coding noob like me.
    Anyway, i modified an exisitng fiddle to this:

    http://jsfiddle.net/seblock/b6wuj3er/

    But i cant seem to figure out how to make it work in lay. I copy the css part in the custom css field, the js part (wih <script> tags) in the custom head field, and the html part in a gridder text bos using the <> source code box.
    But i cannot seem to get it to work correctly, this is the result.

    What am i doing wrong here? Something with the classes?

    Thanks so much!

    posted in General Discussion read more
  • S sblck

    Hello party people, can we discuss this topic again? I would be very interested about how to implement the "show image on text hover" stuff :)

    cheers

    posted in General Discussion read more
  • S sblck

    Re: Fullscreen Slider not working at all?

    Hey Marius! Ok i think i fixed it (and by it im talking about my own stupidity).
    I checkd the plugin folder on the ftp and noticed that the sliders folder was called "laytheme-magneticslides-2", which happens when you download the same zip etc. on a mac more than once. I deleted the plugin, renamed the zip, reuploaded it, updated it to the current version and voila it works.

    Anyway i think this might have been the problem.
    I just did not think of this since in the backend all looked fine as always.
    Anyways, thank for the fast response, keep up the good work!

    cheers

    posted in Bug Reports read more
  • S sblck

    So i set up a laytheme page, installed the slider plugin and updated both to the latest version. however, the slider does not seem to work in any way. I tried all kinds of settings and created new project pages but the content ist still shown one element below each other as in the gridder backend, like the slider is not even installed. Oddly enough, on my second site that runs all the same settings , all works fine.
    the site that does not work: http://gympiegympie.de/1-fcn
    the site that does work: http://sebastianlock.de/1-fc-nuernberg-2/
    Would be nice if you could take a look at the backend.
    Cheers! And thanks a lot!

    posted in Bug Reports read more