Save
Saving
  • S
    spontans

    Hi Marius,

    Just wanted to remind you about my question.
    Here is the webiste I'm working on:
    http://racheli.wwwnlsrc4.supercp.com/
    the problem:
    Videos won't autoplay with Carousel on mobile
    Fullscreenslider is behaving like crazy on mobile devices when i try tapping it

    Hope you can reply soon,
    Thanks

    posted in Addons read more
  • S
    spontans

    Thanks.
    Another remark from the same family:
    On project thumbnails grid there is an option to display the project's title on top of the thumb on hover.
    There is no option to hover on mobile, so it end up displaying just the thumb without a caption.
    Could be useful if there was an option to set a different Thumb and Title relationship for mobile.

    posted in Feedback read more
  • S
    spontans

    Dear Lay Team,

    Usually I prefer to disable the lighbox option for images on the mobile view, and instead, just display them in a stack.
    In this case, the user has to enter the caption twice, and it creates a double work.
    It would be really helpful if there would be a checkbox to allow to use the same caption both for lightbox and grid/stack view.

    What do you think?

    posted in Feedback read more
  • S
    spontans

    Hello

    I read in previous topics, that due to some browsers restriction videos won't autoplay on mobile.
    I did a test, and the same video file that I display in Fullscreen Slider does autoplay but the one in carousel doesn't.
    Is there any solution for autoplay videos in the carousel yet?

    I have another question about the Fullscreen slider.
    On desktop I don't want any animation between the slides (tick effect) so I setup the Autoscroll speed to 0 and it works.
    On mobile from another side, it doesn't work well. tapping doesn't work, and when I'm trying to do a fingerswipe the slides are changing superfast and it's uncontrollable.
    Is there maybe a way (maybe you can give me a hint about where it is in the code..) to setup different Autoplay speeds for Desktop and for Mobile, so I can gain from both worlds? (:

    Thanks a lot!
    Sasha

    posted in Addons read more
  • S
    spontans

    nevermind, i moved the site to the root folder and it started to work.
    thanks

    posted in General Discussion read more
  • S
    spontans

    Thanks for checking Marius.
    I tried Chrome and Safari, and in both of them I can't see any thumbnails of the images added to the grid..
    Can read in the console that it's trying to relate to the base dir: oreeholban.com and not the dev dir: oreeholdban.com/wp

    posted in General Discussion read more
  • S
    spontans

    Hey, i was wondering if you got my message (i sent it via chat).

    I looked at the console while opening the element grid in the admin panel, and it seems that it doesnt find the thumbnail files cause it's looking for them in the wrong place.
    Currently i'm still working on the site, therefore i put it in a sub category in public_html - oreeholban.com/wp.
    The admin panel is trying to locate the images in: oreeholban.com/wp-content and not in the subdirectory: oreeholban.com/wp/wp-content.
    Is it possible to solve this issue?
    Thanks

    posted in General Discussion read more