Save
Saving
  • W watersigils

    Hey,

    Kind of random/obscure, but wondering if there is a way to edit the preview links when you send in a text (like iMessage) so that the link shows up as the title of the page or project as opposed to just the website name.

    ex: when I send a link from the site in iMessage it just has the favicon and the site title. Ideally, I would like it to have the favicon + the name of the project page or page.

    I can see under "Lay Options" you can edit the share images, etc. and all other Meta data, but wondering where or how to perhaps adjust this?

    posted in General Discussion read more
  • W watersigils

    @felix_rabe Ohh interesting, I'm at a loss how to go about fixing that? Would it be through Lay Theme or my domain hosting (GoDaddy)? Sorry for the back-and-forth and really appreciate your help!

    posted in Bug Reports read more
  • W watersigils

    @watersigils Hmm actually sad to say I tried all these solutions and still not working - anyone else have any insight? Links just aren't loading at all or if they do, extremely slowly. Here's the link again: https://lddeutsch.com/

    posted in Bug Reports read more
  • W watersigils

    Hey there,

    I have a client website where none of the links seem to be working - updated all plugins and Lay Theme and relinked everything (tried both ways by internal linking as well as copying and pasting the links in) and still nothing. It's working sometimes for me on Chrome but not Safari and it's not working on my client's computer at all.

    Wondering if anyone else is having this issue or if it's something related to the big WooCommerce update? Truly stumped.

    Thanks,
    Mira

    posted in Bug Reports read more
  • W watersigils

    @Richard-K

    Thanks for the response! Will email now, but everything is up to date on my end and I haven't added any other Add-ons or Third-party plugins recently, which is why it was so confusing when it stopped working. Hopefully an easy fix!

    posted in Addons read more
  • W watersigils

    Is there something going on with the fullscreen slider? I use it on a number of pages on my website and they all seemed to have stopped working. I haven't changed anything on my end and have tried multiple browsers but the pages I have set to the fullscreen slider are all blank except for my colored backgrounds and menu along the top.

    Here is an example:
    http://www.miramoore.com/count-thereof

    I tried unchecking the fullscreen option in editor mode and all the content is indeed still there, it just isn't showing up when fullscreen slider is selected. Wondering if this is something anyone else has noticed, of if it's just me, how to resolve!

    Thanks much,
    Mira

    posted in Addons read more
  • W watersigils

    @Richard-K This worked perfectly! I knew it would be a simple fix, haha. Thanks so much.

    posted in General Discussion read more
  • W watersigils

    Hey,

    Wondering if there is a way to position my tagline in the bottom left corner of the nav. I've tried some rudimentary CSS to no avail, I know in Customize you can position it in relation to the top, but I would like to position it in relation to the bottom of the page.

    I saw someone else's solution was to fix a paragraph with a super high z-index, but they didn't explain how they ended up making that work.

    Whether or not it stays as the tagline or changes to a paragraph of text doesn't matter, I would just like it to stick to the bottom left corner.

    Here's the website: https://fmagazine.info/

    Thanks!

    posted in General Discussion read more